"Frukost"

Vaknade klockan ett idag, så har nyss ätit denna frukosten framför Grey's Anatomy! Nu ska jag dra mig mpt gymmet, och ikväll träffa några av tjejerna. Det blir prat, mat och mys som vanligt! Hoppas ni får en toppendag, tjingeling
 
 

New York 2

De tre sista dagarna var det perfekt väder hela tiden, och vi gick mycket, såg mycket, shoppade. På fredagen åkte vi upp i Empire state building, och gick vidare downtown, åt världens godaste hamburgare på ett ställe som hette Shake Shack. En timmes kö men det var det värt. Vi fortsatte och kom till en helt annan del av stan, helt mysigt och lugnt var det där! Tittade på minnesmonumentet till world trade center och freedom tower, innan vi hoppade på färjan till Staten Island för att få lite fin utsikt över frihetsgudinnor och grejer. På lördagen var det shopping för hela slanten, och på söndagen köpte vi med oss lunch och satte oss i central park. Efter det GICK vi från central park till Brooklyn Bridge, med bara ett enda stopp: donuts. Med dem i magen klarade vi oss hela vägen till bron, och det var värt det! Efter det var vi dödströtta så vi tog en taxi till någon mumsig resturang och jag blev deppig för att det var sista kvällen men ändå glad för jag vet att jag kommer att åka tillbaka till den stan många gånger. Har verkligen haft världens bästa resa, är så himla nöjd!!!

Natt

Har lagat världens godaste mat, kollat på film och helt plötsligt blev klockan halv fyra. Borde ju vara trött men int det heller??? Men jag får i alla fall sov hur länge jag vill imorgon, är ledig från jobbet <3333 Vad som står på schemat imorgon är istället träning (förhoppningsvis) och tjejkväll! Så mysigt. Men först måste jag ju sova, godnatt på er!
 

Håkan

Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i
Håkan Hellström – Vid protesfabrikens stängsel
Håkan Hellström – För Sent För Edelweiss
Håkan Hellström – Du är snart där
Har alltid, och kommer alltid att älska Håkan Hellström. För att han är så himla bäst, och skriver så klockrena texter och har en sån känsla när han sjunger. Härt ovanför har jag länkat några av mina favvisar med honom, finns ju dock ungefär 1342 till. 
 

Workout clothes

Löparskor från Adidas, jacka från Soc, t-shirt från Nike och byxor från Under Armour
Älskar verkligen att köpa nya träningskläder, blir så motiverad till att träna av det! Man måst ju använda dem om man köper dem liksom. Testade faktiskt skorna imorse, sprang hela fem kilometer!!! Stort för mig haha, har inte sprungit så långt på flera år typ? Men det var superskönt, speciellt när jag var färdig hehe. Jaja, nu är det snart dags för mig att jobba, slutar klockan sex idag och sen vet jag inte vad som händer ikväll. Ni får ha en bra dag i alla fall, tjingeling!

Mys con el familj

Har tränat, varit på stan, ätit på Chili Thai, spelat spel med familjen och nu sitter vi och kikar på fotboll och äter godis. Så mysigt, kände att jag behövde en sån dag faktiskt! Har inget spännande att skriva just nu, såatte tjingeling.

Väskis

Denna väskan köpte jag i USA, tyker den är så himlans fin. Inte riktigt som den "vanliga" Michael Kors väskan heller, och väldigt rymlig. Passar till allt också! Looove it. Nu ska jag äta lunch på Chili Thai med familjen, så himla mumsigt. Puss på er!

Utflykt och sånt

Efter jobbet idag köpte jag med mig naturgodis och mötte Jenny på bussen. Vi åkte till Gränna av någon knasig anledning, gick runt och hade picknick. Det var jättemysigt faktiskt! Efter den lilla utflykten åkte jag bara hem och bytte om, och sen har vi sprungit uppe på Axamo! Älskar att springa när det regnar så det var ganska skönt faktiskt. Nu har jag ätit kebab med Julian och ska snart gå och lägga mig, gick ju upp klockan sex så är lagom trött. Hoppas ni har haft n bra dag!

New York 1

Här är lite bilder från de första dagarna i New York. Jaaa ni ser ju hur underbart det är. Vi kom dit på måndagkvällen och då var vi så himla trötta eftersom vi fått sex timmars extra dag. Men vi kollade lite runt vårt hotell och gick och åt. På tisdagen hittade vi ett frukostställe och åt bagels med cream cheese och lax, så himla gott!!! Sen gick vi på stan, shoppade lite, och gick runt i central park. På onsdagen var vi på outlet som var sååå himla bra verkligen! Köpte bland annat en väska som jag visar i ett annat inlägg! Vi kom hem på kvällen och dagen efter, på torsdagen, var ända dagen då vädret var halvdåligt. Men det var nästan skönt eftersom det var cirka 100 grader de andra dagarna. Den dagen var vi på museum på förmiddagen, och sedan var det stan och god mat som gällde! Åh längtar verkligen tillbaka så mycket! Det kommer en del till senare, om de sista dagarna! Kände att allt inte fick plats i ett inlägg, och om jag skulle visa allt krävs väl ett år så får korta ner det lite haha. 

Working



Står just nu på mitt extremt ansträngande jobb och säljer lite jordgubbar, samt pratar med någon knäppis som jobbar här haha. Ska stå här i tre timmar till, och efter det ska jag och Jenny ut på äventyr! Ikväll har jag inga speciella planer förutom att sovaaa, fick alldeles för lite sömn inatt. Ha en bra dag allihop!

Kavaj och kofta

Var på stan innan och köpte faktiskt en kavaj på H&M lite spontant sådär. Haha nä men har faktiskt tänkt på det länge och var i behov av nya koftor/jackor. Koftan är från Vero Moda! Idag har jag, förutom jobbat, varit på stan med Jenny. När vi var färdiga gick vi hem till mig och lagade trerätters middag, sååå himla gott. Hon åkte hem vid halv elva - tiden och sen dess har jag tittat på Breaking Bad med min mor och nu måste jag verkligen sova, börjar jobba innan nio imorgon! Oops.

26 juni


Tog mig upp före åtta för att gymma innan jobbet, vem är jag ens haha? Inte likt mig de senaste veckorna, då jag mest har slappat och käkat onyttigheter. Kände att det var dags att hitta tillbaka liiite till rutinerna. För er som inte visste det har jag varit i New York, världens bästa stad!!! Åh längtar tillbaka redan, har en massa bilder att visa senare! Nu ska jag äta lite och fixa mig till jobbet, ha en bra dag vänner!

Ni tror att jag ljuger men...

Nu ska jag faktiskt börja blogga! På riktigt. Kika in så får ni se

RSS 2.0