08:44


Skjorta - H&M jeans - JC
Fintorsdag idag, varför inte liksom? Idag ska jag på stan och träna med Sofia, sen ska jag byta till pappa och pluggelugga. Bra dag! Förlåt att min blogg är såååå himla tråkig just nu men har typ bara tid och blogga när jag sitter på bussen haha... På tal om det ska jag gå av nu, puss på er!

19 februari


Holaaaa, denna dagen har varit bra hittills, och jag har en känsla av att den blir bättre. Har varit i skolan, sen direkt till gymmet för ett jobbigt benpass. Nu sitter jag på bussen hem för att ta en dusch och fräscha till mig och klockan fem ska jag till Alva för en tjejkväll! Sån vardagslyx. Ha en bra kväll, puss!

Planer och sånt


Måndag - plugga och träna med mamma.
Tisdag - träffa min alv, ska bli så mys!
Onsdag - träna och sedan ha myskväll med tjejerna i klassen, med te och scones! Vi är så gosiga.
Torsdag - gå på stan och träna med Sofia!
Fredag - inga speciella planer, ska förmodligen umgås med min bror som är i Jönköping.
Lördag - träffa Jenny och fota, very roligt ska det bli!
Söndag - no plans, plugga???
Har mycket att se fram emot denna veckan, har knappt någon ångest inför skolan, förutom allt plugg. Men det funkar. Har ju knappt bloggat i veckan men jag har faktiskt inte tänkt på bloggen, har varit med vänner, träffat Siri i Uppsala och bara myst! Hoppas ni har haft ett bra lov, puss!

Hoppsan

Har helt glömt bort att blogga de sneaste dagarna. Inte för att det har hänt nåt speciellt förutom att jag har börjat tänka en massa. Tänker typ jättemycket på allt. Jaaa vad har jag gjort då? Tagit en väldigt lång fika med Molly, haft en dag med mamma med frukost på IKEA, träning och gått på bio med henne och Julian och sett Frost. Den var så himla mysig och bra! Har även börjat titta på Greys Anatomy och det är precis vad jag ska göra nu. Puss på er!

8 februari

1. tränade med mamma (min tröja är icke så orange egentligen 2. drack en fitspo proteinshake 3. umgicks med bästis 4gottis

Hola! Idag har varit en bra och skön dag. Vaknade av mig själv klockan åtta, åt frukost och gick till gymmet med mamma och körde ett helt ok ryggpass. Efter det gick jag till Alvis och vi pratade, mös och sånt. När jag kom hem tog jag en powernap och nu ska jag mysa framför mello med familjen, chips och dipp. Ha det bra, puss!
 

34 knäppa frågor

1. Har du ett par rosa string?
Näpp!!!

2. Vem var den senaste du pussade? 
Min katt. Haha så lonely.

3. Gillar du någon nu?
Kanske vet ej.

4.Vad gjorde du inatt?
Sov.

5. Hade du berättat för din föräldrar om du blivit gravid? 
Jaaaa fast det hade vart lite jobbigt.

6. Hade du blivit glad om din kille friat till dig?
Min kille? Va? Aha spöket Laban? Nä.

7. Klackskor eller sneakers? 
Sneakers for lajf, too tall for klackskor.

8. Kjol/klänning eller jeans?
Använder typ bara jeans!

9. Äkta hårfärg?
Brun/röd/orange?

10. Nuvarande hårfärg? 
Brun/röd/orange fast mest brunt. Ska dock färga det snart!

11. Frisyr?
Just nu: hängigt och kort

12. Skostorlek?
38-39.

13. Civilstatus?
Gift med mat.

14. Har du någonsin vart kär?
Typ inte hahaha.

15. Tror du på kärleken?
Ja det gör jag, vet ju att massor har upplevt den liksom!

16. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?
I tvåan när min pojkvän gjorde slut efter tre timmar. Var väldigt ledsen då.
17. Har du någonsin krossat någon annans hjärta?
Njää, det tror jag inte.

18. Har du någonsin blivit kär i din bästa vän?
Nopesnope.

19. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?
Har hört att det kan vara väldigt läskigt.

20. One night stand eller förhållande?
Förhållande!

21. Vild fest eller romantisk hemmakväll?
Beror på humöret!

22. Telefonkontakt eller face to face?
Tycker det är så himla jobbigt att sms:a och ringa, så face to face!

23. Har du någonsin velat ta livet av dig?
Bara av pinsamhet.

24. Har du någonsin gått på bio ensam? 
Nej, tycker alltid så synd om dem som sitter helt själva och knaprar popcorn, blir typ ledsen.

25. Saknar du någon just nu?
Ja typ alla!

26. Är du glad? 
Ja, men har väl lite tråkigt!

27. Gillar du någon just nu?
Vad är skillnaden på frågorna "gillar du någon" och "gillar du någon just nu"? Brist på fantasi eller?!?

28. Har du någonsin blivit jagad av polisen? 
Nej jag är snäll.

29. Har du hund? 
Katter for life.

30. Tror du på spöken? 
Bara när jag sett på skräckfilm/ska gå på toa mitt i natten.

31. Skulle du vilja väga mer?
Japp!!!

32. Skulle du vilja dricka dig full nu?
Skulle vara helt underbart att sitta i min ensamhet med lite sprit som sällskap. Nä.

33. Kan du låta bli att prata i fyra timmar?
Kanske om jag sover, pratar dock i sömnen. Så nej, jag måste prata.

34. Kan du vara på en fest utan att dricka?
Jaaa.


Om jag fick välja...

Sniggt
 
...skulle jag köpa allt på denna bild och lite till.

Allt i ett

Idag är det fredag innan lovet och jag är hemma sjuk. Roligt!!! Nej men stannar hemma och vilar upp mig så jag kan vara frisk resten av lovet. Förutom att jag är sjuk så mår jag braaa just nu, fast mitt humör har varit helt knäppt på senaste tiden. Ena stunden är jag hur glad som helst och älskar livet, andra stunden på gränsen till att börja gråta, utan anledning. Jag är nöjd med livet som det är för jag har underbara vänner och familj, men det känns ändå som att något fattas. Vill ha något nytt, lära känna nya människor eller åka till en ny plats. Vet ju att den tiden kommer snart men det känns så långt bort.
Dessutom måste jag lära mig att vara mer nöjd med mig själv!!! Man ska inte bli missnöjd om man får B på ett prov och man ska inte jämföra sig med precis alla andra hela jäkla tiden. Men det är det jag gör. Dåligt? Ja. Tänker bli en mer positiv människa och se allt bra jag har, för då mår man automatiskt mycket bättre, eller hur? Måste även sluta stressa så himla mycket över mina betyg, för det leder ingenstans. Är ändå 99% säker på att komma in på det jag vill, och det är ju det ända de är viktiga för.
Nu blev detta världens rörigaste inlägg, men det är så skönt att bara skriv ner alla sina tankar ibland, även om man låter helknas. Mitt minneskort till kameran är förresten sönder för tillfället, men ska köpa ett nytt så snart som möjligt och då blir min bloggning förhoppningsvis bättre! Ha en bra första dag på lovet nuuuu, tjingeling!

Dag 16

Min favoritdag på året är, och ommer alltid vara julafton! För det är såå mycigt och man umgås och ger presenter och får presenter och äter gott. 
 

6 februari

Hola, sitter och äter gofrulle och ska snart kolla igenom matten. Har prov idag och gissa vem som pluggat arslet av sig? Inte jag hehehe. Nej men seriöst, orkar typ inte bry mig om skolan just nu, det känns så onödigt på nåt sätt och jag är så skoltrött! Ska bli så skönt med lov så jag kan samla nya pluggkrafter.
Idag slutar jag tidigt som varje underbar torsdag och ska träna med Sofia och fika med mamma och Julian. Mys! Är förövrigt så jäkla arg på slutet i Paradise, kände nästan för att kasta den där glaskulan på Jeppe igår. Asså blä sånt onödigt program. Aja, ha en bra torsdag, puss!

My friends

Har många fina vänner som är underbara precis på sitt sätt, och de är verkligen något av det viktigaste här i livet! Vad vore jag utan dem liksom? Typ inget. Jag ska försöka beskriva dem jag umgås allra mest med, men det blir svårt för jag skulle kunna skriva en uppsats om varje! Till att börja med är det ju tjejerna i klassen jag träffar oftast såklart, men har även andra som betyder lika mycket även om vi inte ses så ofta. Ja ni fattar. Här kommer lite korta beskrivningar:
 
Alva: vi har varit vänner sen fyran och vet ALLT om varandra typ. Hon är som min syster vilket innebär att vi kan bli riktigt irriterade på varandra, men det går alltid över. Hon är väldigt knäpp och med henne kan man göra allt från att ha deeptalk till att prata konsistens på bajs. Hon är väldigt snäll och omtänksam.
 
Johanna: om man inte känner henne kan man nog tro att hon är en väldigt normal person, men det är bara ytan hehehe. Johanna har knasig men rolig humor samtidigt som hon är väldigt bra att prata med, hon förstår exakt. Vi har alltid varit bra vänner men kommit närmre det senaste året and I'm so happy for that.
 
Saga: är en liten boll av energi som ibland är superglad och ibland inte. Hon är en kul typ och det bästa med Saga är att hon är så himla omtänksam och verkligen bryr sig om andra människor. Hon är även väldigt snäll såklart och har rolig humor.
 
Sofia: är verkligen snäll rakt igenom. Även hon kan verka ganska "vanlig" när man inte känner henne men sen blir det andra bullar. Hon har humor som är så tråkig att den blir rolig (okej den är ganska rolig), och är väldigt lätt att prata med och grymt omtänksam. Hon är även min bästa tränings- och mattekompis.
 
Isa: så himla snäll människa. Ibland får jag till och med dåligt samvete för att Isa är så himla snäll hahaha. Hon ser saker från den ljusa sidan och skrattar mycket, ett riktigt lyckopiller som jag verkligen tycker om!
 
Camila: är nog en av de starkaste jag känner. Hon har gått igenom mycket och ändå är hon alltid glad. Hon är även väldigt klok och har alltid rätt, har man ett problem kan man gå till henne och hon har en lösning. Man kan alltid lita på henne, hon är en true friend! Även väldigt bra på att komma på bloggidéer hehehe. 
Det känns jättefel att bara välja ut några av mina vänner eftersom jag älskar alla lika mycket, men jag tog de i klassen jag träffar mest och såklart Camila, som kom på idén! Kunde inte skriva om alla för det skulle bli så långt men detta går även ut till Jenny, Molly, Siri, Elin, resten av min klass och ja ni fattar. Tycker alla borde bli kompis med mina kompisar för ni skulle inte ångra er!!!

Today's



Linne - Bik Bok kofta - Gina Tricot jeans - JC
Har inte använt denna koftan på år och dar, vet inte varför för den är såå himla skön! Inte världens snyggaste men who cäääärs. Nu är jag påväg till skolan, efter det ska jag förmodligen hem och kolla paradise och ikväll på ett skivstångspass med alvis! Mys. Ha det bra, puss!

Dag 15

Denna bilden är cirkuspirkus ett år gammal eller lite mer, tror den är tagen på nyårsdagen! Idag har jag tränat och gått på stan med Johanna, och även hunnit hem och kollat dagens paradise. Ni kommer bli sura när ni ser det sen men mer ska jag icke säga. Ha en bra kväll, det ska jag! Ska inte plugga en sekund sådeså. Tjingeling!
 
 

Plans

Måndag (idag) - träna med Sofia, plugga lite.
Tisdag - inga planer än, men förmodligen träna med mamma och kika paradise.
Onsdag - vara med Jenny!
Torsdag - träna med Sofia, plugga.
Fredag - sova över med alven.
Lördag - sova, ha mellomys.
Söndag - träffa Molly!
Detta blir en skön vecka, har knappt något plugg förutom ett matteprov! Sen är det lov och det är ju lite mys det med.

Haha känner lite så nu.

Sunday

Egopego. Idag blev jag väckt klockan nio, fixade mig och sånt. Sen åkte jag till sova för att köpa ny säng, 120 cm (!!!), så underbart. Nu har jag ätit lite lunch hos mamma och om en stund ska jag över till pappa för släktkalas. Ikväll ska jag plugga rumpan av mig, har muntlig fanska imorgon som jag såklart inte tittat på. Bra. Hoppas ni får en mycig söndag, puss!

Dag 14

Oki, jag har en mamma och en pappa, som är skilda, och bor varannan vecka hos dem. Är ensam tjej i familjen (därför jag är så manlig), med tre bröder. Jakob, Jonatan och Julian. Jakob och Jonatan har båda flyttat och börjat jobba, som lärare och försäljare. Julian är fortfarande bebis och går på torpaskolan i femman. Om jag skulle beskriva dem med några ord skulle det nog bli såhär:
Mamma: bryr sig väldigt mycket, knäpp, gillar att läsa och dricka te.
Pappa: gillar ordvitsar, går på spinning, bra att prata med.
Jakob: pratsam, bra på matte, väldigt snäll och har lam humor.
Jonatan: också lam humor, lugn som en ko, gillar bacon och fotboll.
Julian: retlig, tjurig, knäpp, rätt rolig och söt ibland, gillar att åka kickbike.
Älskar min familj mest av allt, fast de ibland är knäppa, jobbiga och tjatiga så är de ändå bäst!

Stuff

Jeans - JC väska - Accent
Var ju som sagt på stan förut, och fick med mig lite nödvändigheter! Nya blåa jeans och en väska eftersom min har gått sönder. På gymmet körde vi rygg och triceps, gick superbra idag tycker jag! Nu ska jag umgås lite med min familj + morfar som är här. Har verkligen inget intressant att säga just nu haha. Ha en bra lördagkväll, puss!

Lördag


Holaaaa, blev väckt halv 10 och gick upp, fixade mig och åt mysfrulle. Hade en mysig kväll igår med Jenny, och nu ska jag till gymmet med Sofia! Efter det ska jag på stan, och ha myskväll med familjen. Ha en bra lördag, puss!

RSS 2.0