Sunny saturday


Hola amigos, var på bra humör när jag vaknade fast jag blev väckt och skulle till sortergården. Det är underbart väder för er som glömt kika ut genom fönstret idag!!! Sitter på bussen påväg för att gymma med mamma nu, sen ska jag hem och då kommer saga, så ska vi baka kladdkaka till ikväll. Mellomys med tjejerna blir det då! Älskar denna dagen. Puss!

Fredag


Hola, sitter på bussen påväg till skolan nu! Tycker det borde va klämdag idag eftersom vi var lediga igår men nää haha. Idag är en vanlig dag förutom att vi ska på nån föreläsning på peset! Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra, men förmodligen bara päsa och ha fredagsmys. Ha en bra dag på er!

Studiedag

Tjenaaaa, har haft en väldigt bra studiedag! Vaknade tidigt av mig själv och fixade bananpannkakor, sen vidare till gymmet för ett ryggpass. Sen kom Johanna och vi lagade falafel och sånt. Pratade en massa och fotade men aa blderna lev för groteska för att visas. Nuuuu ska jag läsa lite i min svenskabok, för det är ju trots allt studiedag! Imorgon är det heeeeelg. Puss!!!
 

5 mars


God frukost framför greys anatomy, älskar sovmorgon. Nu är jag redo för en kort dag i skolan och sen hänga med Molly! Puss på er!

Planer


Tisdag (idag) - träna och gå på bio med mamma!
Onsdag - träffa Molly och göra något mysigt.
Torsdag - studiedag, ska sova lääänge och vara med Johanna!
Fredag - inget bestämt än.
Lördag - mellomys med tjejerna i klassen, så najs.
Söndag - träffa Alva tror jag och alla de där vanliga söndagssakerna.
Har typ inga läxor denna veckan vilket är sååå skönt, bara franskaprovet som är idag. Men det går nog bra! Ha en bra dag, tjingeling!

Jacka och sånt

Jacka - Zara blus - Lager 157

De senaste helgerna har jag hunnit med att vara både i Gällstad och Göteborg, och fått med mig det ni ser där uppe + lite småsaker! Var säker på att jag skulle köpa en svart skinnjacka men sen såg jag denna och den satt perfekt och allt! Tur. 
Idag har förövrigt varit en bra dag, vet inte varför men har varit allmänt glad. Pratat, skrattat, haft bip-test som gick väldigt bra för mig som ALDRIG tränar kondition, dissat franska för serier och tränat ben med mamma. Typ det enda som inte var roligt idag haha, började typ gråta. Ikväll ska jag plugga och äta semlor, hoppas ni haft en bra dag, puss!

Update

Har ju inte bloggat på en stund pga tidsbrist/blogglustsbrist, men nu är jag taggad igen! Sen senast har jag umgåtts med mina gosiga kompisar, haft pannkakskväll mitt i veckan, myskväll med Johanna och Sofia, färgat håret brunt, åkt slalom med Jenny, bakat bullar, varit i Göteborg, fått besök av min moster från England och gjort alla de där vanliga sakerna som pluggat, tränat, kollat på Greys och sovit. Nuuu är jag tillbaka och ni får fortsätta följa mitt exotiska liv! Nu, ska jag till skolan, puss!

RSS 2.0