Vätö



Aaa ni ser ju hur fint det var där ute, Stockholms skärgård <33 Igår var det fint väder hela dagen också så vi käkade picknick och badade! Har haft det supermysigt. 
Jobbet idag var helt okej, var dock tvungen att gå hem döhungrig sen men fick kinamat när jag kom hem. Nu har jag och Julian kollat på Upp och jag ska snart träffa Anna! Tjingeling

Tisdag


Hej vänner! Har haft det jättemysigt ute i siris stuga, badat, solat och pratat! Visar bilder därifrån lite senare. Nu sitter jag på bussen på väg till jobbet, har hunnit träna OCH shoppa lite fram till nu, så hurtig. Behövde ju verkligen shoppa. Inte. Men åker faktiskt iväg på fredag för en medelhavskrussning (!!!) och då kan man ju behöva lite nytt ju. Nog om det, efter jobbet ska jag träffa Anna, mysigt! Puss på er

Sunset



Är snart framme i Uppsala nu, ska bli sååå skönt att röra på benen! Och roligt att träffa Siri såklart, det var länge sen ju. Kanska inte blir så bra uppdatering i helgen eftersom jag ska vara ute på landet, men I'll be back. Puss!

Nike workout

nike workout
Älskar som sagt färgglada träningskläder, och tycker att Nike har de bästa av alla! Vill ha allt på bilden höhö. Är det något jag har brist på just nu så är det träningskläder, så får försöka skaffa mig lite nya. Hittade faktiskt ett presentkort på A6 i min plånbok härom dagen, så det får nog bli lite nya träningskläder.

Frukost på balkongen



Tittar på greys anatomy och äter frukost just nu, ska snart till gymmet! Efter det ska jag packa färdigt och så och därefter bär det av mot Uppsala. Så mys! Ha en bra dag vänner, tjingeling!

Details

Mitt rum hos pappa börjar äntligen bli färdigt, efter typ ett år haha. Det enda som saknas nu är lite bilder på väggarna och en rensning, sen ska jag visa hela! 
 

Friday inspo


Vill ha en takvåning i new york eller ligga på en strand utomlands. Men jönköping är rätt ok också, när det är soligt! Idag har jag spelat minigolf och ätit glass med familjen, och nu solar jag! Alla mina kompisar är typ bortresta/jobbar, icke najs. Men, imorgon åker jag till Uppsala så jag klarar mig! Puss på er

Grey's Anatomy

Världens bästa serie punkt. 

En rätt så vanlig dag

Åt denna mumiga pizza till middag med el familj, så gott! Annars har jag mest tränat, solat och jobbat idag. Börjar äntligen få lite färg på kroppen, efter att ha varit ungefär likblek de senaste månaderna. Det mest spännande som hänt idag var väl att jag fick glass av en kund, så gulligt. Annars var jobbet faktiskt roligt idag! Nog om min exotiska, spännande dag, och puss på er!

Berlockisar

Älsksr verklign mitt berlockarmband som jag fick när jag fyllde femton av tjejorna! Har sedan fått berlocker vid olikatillfällen som bara gör det finare. Typ det enda smyckt jag använder och jag har det i stort sett varje dag!
Nu ska jag ut och sola, och därefter är det jobb för mig till klockan sex. Planerna för kvällen är lite oklara, antingen ska jag vara med Johanna och Molly eller så blir det myskväll med familjen. Ha en bra dag, tjingeling!

Från Gina Tricot

Den enda affären här i Jönköping där jag alltid hittar något, är nog Gina. Om inte annat har de nästan alltdig en massa fina toppar, både söta och lite andra roligare! Löve it.

Sun is out


Tjena buddies! Idag skiner solen och jag är ledig. Gillar livet. Vaknade med Johanna cirka halv elva, vi åt frukost och la oss i solen. Nu är vi inne och dricker saft, men ska snart ut och bli stekt bacon igen. Hoppas ni alla får en fin dag, tjingeling!

Snart växer det bär ur öronen


Står på jobbet just nu och käkar hallon, säljer lite jordgubbar och så. Härligt att stå i skuggan när det är fint väder för en gångs skull!!! Fast det är dock molnigt nu så tröstar mig med det. Molly kommer om en stund och håller mig sällskap, sen ska vi göra något mysigt! Ikväll sover jag över med Johanna. Blir en riktigt bra dag, har saknat dem så mycket! Puss på er

New in



Blus, skjorta, jeans - lager 157 shorts - topshop
Fyndade lite på lager idag, bland annat dessa jeans för 150kr! Även en fin blus och blå skjorta som jag letat efter, så najs. Shortsen fick jag av mamma från London, så söta! Mm najs.

Godmorgon


Vaknade för ett par timmar sen, nu har kag och Jossan ätit denna goda frukost och ska fixa oss och åka till lager 157! Har aldrig varit där så det ska bli kul! Senare ikväll ska jag vara med kompisar och innan det träffa mamma som är hemma från London. Bra dag! Puss 

Jag och min träning

Kan säga att jag kommit av mig ganska rejält från träningen. Från cirka fyra fem gånger i veckan, till nu på sommarlovet då jag tränar fyra gånger totalt. Har även ätit godis, fika osv nästan varje dag under lovet, och känner nä nu får det vara nog. Andra saker kommer emellan nu på lovet, och jag glömmer liksom bort gymmet samtidigt som rutinerna försvinner. Och det är faktiskt okej tycker jag, vill inte ha några krav på mig nu, och det tycker jag inte ni ska ha heller! Men dock ska jag försöka ta mig tiden till träning då jag verkligen vill det, ilket faktiskt är ganska ofta. Jag har alltid gillat att röra på mig, men jag är extremt lat i grunden. Det gäller allt från träning till plugg. Jag måste hålla på ett tag för att komma in i det, och då tycker jag alltid att det är roligt! Alltså är det svårt nu när jag haft uppehåll från träningen en stund att lyfta röven och lyfta lite vikter. Är inte en sån där rikrigt ambitiös människa i grunden haha, kan vara det i ett par månader men sen kommer jag ofta av mig. Så jobbigt?! Fast lite skönt att inte vara stenseriös med allt jag gör heller. Dock vill jag vara lite seriösare med träningen än vad jag varit på senaste, så ska försöka komma igång igen, samt sluta äta massa godis oh ät mer chips. Menar mat. Älskar att skriva av mig lite ibland, får liksom mer ordning på tankarena då! Och nu har jag gjort det så, puss!

Sneak peak



Linne och jeans - Hollister
Halloj, är på jobbet nu men kom för tidigt så sitter på en stubbe och bloggar istället. Jobbar till två idag samtidigt som jag tänker på alla extrapengar som rullar in bara för att det är söndag höhöhö. Skoja. Efter jobbet SKA jag gymma, brukar säga det fast det inte blir så. Sen ska jag sova över med Josefine vilket ska bli väldigt mysigt, har inte träffat henne på hundra år ungefär. Ha en bra dag vänner!

Tumblr

Har fattat varför alla håller på med Tumblr nu, sååå himla fina bilder och så mycket inspo hihi. Heter "theyolohipster" där om någon vill följa mig. Och fråga inte varför jag heter så, gjorde den oseriöst en gång och vet inte hur man byter namn nu haha. Om någon vet så dår den personen gärna slänga in en liten kommentar. Nu ska jag fixa till mig lite och träffa lite kompisar! PUSS

Todays




Klänning/byxdress - Abercrombie väska - Michael Kors
Är verkligen ingen klänningsmänniska, men denna är verkligen en by favvo. Perfekt till sommardagar, och smidigt att det är en byxdress så man inte blir utsatt för troschockar höhöhö.

Frukost och sånt

Älskar mina spännande rubriker, så himla fångande! Sitter och äter denna goda frukost nu, ska till jobbet klockan tio. HÄRLIGT! Sen kommer mormor och morfar, så ska jag umgås lite med dem. Ikväll har jag heller ingen aning om vad som händer, känns som att alla är bortresta eller jobbar, lite tråkigt men jaja. Det blir braaa. Ha en fin dag allihop!

New make up

Två basgrejer verkligen, men som jag älskar! Bra concealer och puder är typ det viktigaste av allt, blir inte det bra blir inte resten bra. Därför skulle jag rekommendera Bare Minerals puder varmt, det är bäääst. Dock lite dyrt, men jag köpte mitt i USA. Och såndär trefärgs-concealer är också himla braaa, täcker allt liksom. Okeeej, har babblat på nog om mitt smink nu haha. Time for duschen

Hos alven



Vaknade upp hos alva för någon timme sedan, nu har vi fixat oss och ätit frukost. Om en stund ska jag jobba, och i eftermiddag har jag ingen aning om vad som händer! Om inte annat ska jag nog gymma. Hade andra planer men så blev det icke! Aja, skönt ändå. Puss på er!

Katt och jobb


Gick hem från Elin vid ett-tiden, och gick då till Pettson som är ensam hos mamma då hon är i London. Sen fixade jag lite och nu är jag på jobbet! Ska jobba till 18:15 och sen ska jag förmodligen träffa alvis. Hoppas alla får en bra dag trots pruttvädret. Tjingeling!

10 saker som jag gillar

New York
För att det är världens bästa stad
 
Choklad
För att det är världens godaste sak
 
London
För att det också är världens bästa stad 
 
Solen
Som gärna får komma fram lite mer...
 
Shopping
Har kommit in i nåt beroende, känner att jag måste shoppa... Haha ganska dåligt men I love it
 
Att jag kan äta jordgubbar på jobbet
Gör ju jobbet lite bättre 
 
Myskvällar med mina bästisar
För att det är bäst
 
Podcasts
För att det gör tiden på jobbet, bussen i bilen roligare, love it. Är dock helt efterbliven med det, började lyssna för typ en vecka sen höhö
 
Att sova ut
För att sova gör mig glad
 
Kaffe
För det gör mig glad när jag inte får sova ut
 

Ritar


Ritar med Elin just nu, så himla mysigt!!! Har inte ritat på hundra miljoner men tycker det är så kul, så ska ta upp det igen nu höhö. Oki puss!!!

Boyfriend Jeans

Boyfriend Jeans
Tycker verkligen att det är såå himla snyggt med ett par boyfriend jeans till en enkel skjorta eller fin tröja! Måste köpa ett par såna, problemet är bara att jag är så lång så alla som jag testat hittills slutar typ vid knäna :))) Men får helt enkelt fortsätta leta för det är ju så mumsigt snyggt! 
 

Goder morgen


Tröja - Ralph Lauren jeans - Bik Bok kavaj - H&M
Är påväg till tandläkaren nu, glömde såklart mitt busskort och pengar ha-ha så lite kaos. MEN det ordnade sig till slut, frågan är hur jag ska komma hem bara... Aja, det löser sig nog. Efter tandläkaren ska jag träna, äta lunch med mamma oh efter det möta upp Elin på stan för att gå på matmarknaden! Sen kanske vi ska gå lite på stan, och ikväll sover jag där! Ha en bra dag allihop, tjingeling! 

Sommaren 2014

Bilder från sommaren 2013.
Helt sjukt att det redan är juli, halva året har gått! Känns som att det nyss var nyår, knasigt. Sommaren har ändå bara börjat, så tycker det är lite för tidigt att vara så himla missnöjd som så många verkar vara?! Nästan två månader kvar ju. Tänkte skriva lite om mina planer inför sommaren nu, juni har ju redan passerat och under den månaden slutade jag grundskolan, åkte till New York och har även hunnit umgås en hel del med kompisar och jobba. Men resten av tiden kommer här:
 
Juli
- Ska var hemma i drygt två veckor nu, umgås med vänner, jobba och även åka på miniresa till Uppsala och hälsa på Siri!
- Den 18 juli slutar jag jobba och drar iväg på medelhavskryssning. Ååh längtar så mycket, behöver sol och värme!!!
- Kommer hem den 25 tror jag och är hemma en stund vilket leder oss till...
 
Augusti
- Den 2 augusti åker jag till Taizé i Frankrike med konfan och kompisar! Ska bli superroligt.
- Kommer hem den 10 augusti och då ska jag frömodligen till Stockholm innan skolan börjar den 19. Fick förresten reda på att jag kommit in igår, så det blir natur på ED för mig i höst! Det känns som att tiden kommer gå så himla fort fra till dess, blir nästan lite rädd haha. Men får se till att njuta och sen ska det ju bli roligt att börja gymnasiet också!
 
Så, där fick ni mina sommarplaner och lite till, nu ska jag packa och gå över till pappa. Det ska bli jobbigt för jag är så jäkla hungrig haha. Blir alltid det efter jobbet, fast jag står och äter massa jordgubbar. Men ska nog göra något åt det istället för att babbla om det!!! PUSS på er

Dagens


Tröja - Tommy Hilfiger jeans - hollister
Tjenamors, vaknade bredvid bästis efter en väldigt lyckad kväll igår! Vi åt sallad med endast kyckling och bacon i haha, pratade massa, skrattade, åt godis och nutella. Nu ska alva snart hem, och jag ska jobba om en stund! Så taggad :))) ikväll ska jag byta förälder höhö, och sova. Så himla trött. Ha en braig dag. Puss. Kram. 

RSS 2.0