Mitt gymnasieval

Just nu står jag, och typ alla andra nior i Sverige, inför ett avgörande val, gymnasiet. För mig är det väldigt viktigt att det blir rätt eftersom det faktiskt påverkar tre år av livet + vad man kan göra i framtiden. 
Jag har faktiskt redan sökt in, och mitt förstahandsval var natur samhäll på ED! Jag har varit säker på linjen i kanske ett halvår, men velat mellan skolorna. ED har ju den bästa naturlinjen men PB är en mycket finare skola och verkar mysig! Men, tillslut kom jag ändå fram till att ED kändes som det bästa valet, gick på magkänslan liksom. Jag har varit säker på linje och skola ett tag nu, men för några dagar sen blev jag osäker igen, eftersom nästan alla mina kompisar ska gå på Peset. Sen kom jag på att man inte ska välja efter vänner, utan efter vad man själv vill! Det kommer ju finnas massa roliga människor i min nya klass, och dessutom tror jag att man håller kontakten med dem som är viktiga för en. Så ja, där är svaret på vad jag ska välja till gymnasiet, om jag inte ändrar mig till nästa val! Men det tror jag icke, för jag tror att linjen passar mig, då den innehåller både natur- och samhällsämnen, och båda är lika roliga enligt mig. Det är också en väldigt bred linje som ger behörighet till allt efter gymnasiet vilket är väldigt bra då jag inte har en aning om vad jag vill bli! MVH långt och babbligt inlägg.
Såna klyschbilder men whatevööör
 

20.19

Detta har varit en bra dag! Efter 8 kycklingspett gick jag och Sofia till gymmet och tränade ganska bra, kände dock inte så mycket efteråt. Sen hade jag utvecklingssamtal som gick braaa, och gick och fikade med min bror och pappa som fyller år idag. Mysmys. Imorgon är det heeelg och det är ganska så underbart.
Fick även lite tips av min vän Camila om vad jag kan blogga om (tar det som en hint att min blogg är tråkig hehehe), så ska skriva om de ämnena inom kort! Men inte nu, för nu ska jag bädda ner mig framför gårdagens paradise. Tjingeling!
 

Parfymisar

Laguna Beach & Solana Beach från Hollister, Clean Skin, Mango Temptation & Coconut Passion från Victoria's Secret, Ralph Lauren 2.
Yeeees, här är mina parfymer + Justin Bieber och Nicki Minaj parfymen. Älskar parfymer, dels för de luktar så gott men sen är de fin dekoration också haha. Min favvo är helt klart Clean Skin, den är underbaaar.

Torsdag

Hola, sitter i skrivande stund och äter frukost och myser med Pettson, som förövrigt är sjukt glad att få vara med på min blogg, ni ser ju hur lycklig han ser ut!!! Börjar klockan nio idag med en kemirednovisning, och slutar som vanligt innan lunch! Efter skolan ska jag till gymmet och köra ben med Sofia och kanske Alva, så taggad! Sen ska jag ha utvecklingssamtal och plugga, plugga varje dag är ju kärlek. Nä, men hoppas alla får en supertorsdag, puss!

Dag 12

Jag saknar Bruno Mars konsert, sommar, värme, ledighet, min bästa vän, London, någon att mysa med och att vara liten och inte ha ett enda problem i världen.

Sovmorgon

Har sovmorgon till 10:20, så åt frulle framför ett gammalt sex and the city avsnitt. Mys. Idag slutar jag tidigt och ska då hem och plugga, sen ikväll är det konfaträff så det blir en fullspäckad dag som vanligt! Hoppas ni går en bra onsdag, puss.

It's time to begin, isn't it

Tröja - Topshop brallor - Bikbok halsband - Gina Tricot klocka - Ur & Penn
Kom nyss hem från gymmet med Sofia, vi körde biceps och axlar och det gick riktigt bra! Nu har jag tryckt världens godaste proteinbar och ska sätta igång med kemin på riktigt!!! Dagen i skolan var bra förutom att jag är så extremt trött, fick ca fyra timmars sömn inatt pga min katt. Sååå nu blir det kaffe och kemi för min del, hoppas ni får en roligare kväll än mig! Puss

Memory jar

Haha, är så efterbliven med detta, men har gått och skaffat mig en sån liten burk, skriver allt bra som händer under 2014 och öppnar i slutet av året. Sån bra idé tycker jag, man glömmer ju massa bra saker annars.

Planer för veckan

Måndag (idag) - vart med Camila och Saga, tränat med mamma.
Tisdag - träna med Sofia, plugga.
Onsdag - inga planer än.
Torsdag - träna med Sofia again, ha utvecklingssamtal, lunch på liban deli (?)
Fredag - Jenny och hennes familj kommer hit!
Lördag - gå på stan och träffa morfar.
Söndag - träffa Molly!
 
 
 
 
 

Nytt

Tights - Stadium skor - Nike
Äääälskar dessa tightsen, sköna plus att de är snygga också. Typ alla har såna men man fattar varför! Blir så taggad på att träna med nya kläder med. Är typ taggad på allt nu förutom det jag borde, plugga. Vaknade klockan ett hos Camila (BRA), käkade och sen gick jag hem för att plugga kemi. Har inte ens öppnat boken än. Känns ju underbart och kommer få ångra det resten av veckan men jaja. Just nu sitter jag och lyssnar på gamla Justin Bieber låtar av nån anledning, och om en stund ska jag iväg och träna med mamma, och sen ta en sväng på A6, så nu ska jag ta mig nåt att äta. Hoppas ni har en bra måndag, puss!
 

Byter tillbaka

Yes, har bestämt mig för att byta tillbaka till blogg.se nu, hehe. Statistiken på devote krånglade och blabla, så det kändes bäst! Kommer inte ändra mig igen nu, promise!

14 januari


Bild från när jag hade fint hår :((( Aja, sitter på bussen nu, slutar 3 och efter skolan ska jag vara med Jenny! Vet inte vad vi hittar på riktigt, men något mys! Hörs senare, puss

Dag 11

Just nu skulle jag göra allt för att åka nån varm stans, typ Hawaii. Skulle vara gaaanska underbart om man vaknade och det var 40 grader varmare än här. Dream on till mig själv.

Dagens

Linne - Bikbok kofta -hollister halsband - Gina Tricot klocka - Ur & Penn
Asså heeeej världens sämsta, blågulaktisgaste bilder. Idag har jag varit i skolan vilket var sådär, mitt humör var inte att leka med heheheh. Sen gick jag och Johanna till gymmet, väry roligt och gick ganska bra! Har även hunnit med och klippa mig en rätt bra bit, nästan pottfrilla. Känns det som. Men man vänjer väl sig, och det blev ganska bra faktiskt! Visar senare. Just nu ligger i sängen och bloggar medan min katt slickar sig i rumpan. Trevlig kille. Nuuuu måste jag plugga, puss på er!

Frull


Holaaa, har nyss ätit mysfrulle med familjen, och nu ska jag snart till skolan! Efter det ska jag på stan en stund, klippa mig och kanske träna. Vill inte klippa mig men aaaa man måste ju. Ha en bra måndag, puss!

Sunday through my phone

Tränat med Sofia, plundrat gran, ätit massa godis, pluggat för lite, ätit trerätters, kollat Desperate Hosuwives med mamms, nu -> SÄNGEN.

snow

Det enda bra med snön är ju typ att det ser fint ut från mitt fönster, annars är den mest blä och försenad ju, det ska vara snö över jul annars kan det kvitta!! Nu ska jag till mamma, hear ya later

Dag 10

Inte helt passande bild kanske men något som får mig att gråta är när folk är eleka mot och plågar djur. Det är något av det värsta jag vet seriöst! Gråter typ mer när djur där i filmer än när människor gör det, och blir alltid ledsen om jag läser om sånt. Man ska vara snäll mot alla gossiga djuren.

12 januari

Mornin, vaknade för ett tag sen och sen dess har jag och Alvis ätit frukost och fixat oss, mys! Igår var vi hos Fred med honom, Viktor och Gabbe, det var också mys. Nu ska jag ner till stan och träna med Sofia, så taggad idag!!! Efter det ska jag hem och plundra granen (äta aladdin) och sen pluggaaaa och byta till mamma. Mysig dag, förutom plugga då. Congrats förresten till mina fina läsare som just läst historiens tråkigaste inlägg. Ha en bra söndag, puss!

11.22

Holaaaa, vaknade för ett tag sen och sen dess har jag fixat mig, ätit frukost framför onsdagens Paradise och tagit lite fula bilder. Nu måste jag fort till mamma för att hämta lite grejer och sen till gymmet för att möta Alva och sedan umgås med henne hela dagen! Ha en bra lördag, puss!

Dag 9

Min favoritbutik, iallfall här i Jönköping måste vara Gina Tricot, för de har allt man behöver från fina till mer "vanliga" tröjor, och bra jeans! I andra städer älskar jag Zara och Topshop, men aa Gina funkar liksom i alla väder. Okiiii, nu måste jag sova för jag är världens tröttaste, och ska upp ganska tidigt imorgon för att möta Alven. Natti

10 januari

Tröja - H&M brallor - Bikbok
Spännande outfit idag!!! Sorry att jag inte bloggat idag, har haft lite fullt upp! Gick i skolan till 14:40, och sen gick jag och Johanna hem hit och bakade chokladbollar och lite mys! Nu sitter vi och pratar och om en stund ska vi äta. I morgon ska jag vara med Alvis och mysa, och på söndag träna med Sofia. Bra helg!!!

Dag 8

Jag älskar att ha lockigt hår, men suger på att locka det så det blir inte så ofta haha. Har jag inte lockigt föredrar jag att gå i mitt naturliga, tycker oftast inte att jag passar så bra i platt.Och det är ju bra med, så jag inte sliter på håret! Känner förresten att jag lagt ut too much egobilder på senaste tiden, ska verkligen bättra mig och försöka fota mer med kameran osv! Puss

16.00

Heeej, landade hemma för en stund sen efter mysig lunch med tjejerna plus mindre mysigt gympass med Sofia. Har precis ätit och nu måste jag duscha för klockan halv 5 är det konfaträff för taizékonfan! Efter det vet jag icke vad som händer, om jag inte behöver plugga så ska jag kolla gårdagens Paradise Hotel. Japp nu vet ni, tjingeling

9 januari

Tröja - Gina Tricot jeans - Bikbok 
Holaaaa, sitter just nu och äter frukost, börjar skolan 9 idag och slutar 12! Helt ok. Efter det ska jag luncha med Sofia och Johanna och därefter ska jag och Sofia kötta benen i gymmet. Klockan halv fem äär det konfaträff som jag förmodligen ska gå på, får se om jag orkar hehehe. Men jaaa, det låter som en riktigt bra dag enligt mig, hoppas ni får det med! Puss

Dag 7

Beyonce!!! Skulle gärna byta röst med henne också, men tyvärr är det ju omöjligt. Men seriöst hennes utseende är to die for tycker jag!

Med molly


Umgås med den här pinglan right now, very trevligt! Bloggar mer senare, tjingeling!

Klädhängis

Fick en klädhängare i julklapp, och gillar den sååå pga den är fin + att om man inte vet vad man ska ha på sig tar man bara något som hänger där. Så smart. Eller huuuur

Money money money

Alltså vill så mycket ha en ny skinnjacka, fina skjortor, flätstickad tröja, Nike free och även nya jeans, tröjor, fina träningskläder och boots. Aaaa ni hör ju, men här sitter jag helt pank och får inte shoppa förrän i juni. Wääääh. Aa okej tjingeling
 

Dag 6

...Måste vara London! Älskar känslan där, stort men ändå mysigt, och alla med brittisk dialekt!

7 januari

Godmorgon, blev väckt halv åtta vilket kändes som mitt i natten, men jag gick upp, kletade lite mascara på näsan och gjorde iordning en riktigt rolig och spännande frukost som jag äter nu. Eller inte. Haha näää men känner mig faktiskt ganska pigg nu även fast jag bara fått fem timmars sömn. Nu ska jag gå till bussen, hoppas ni får en bra dag, tjingeling!

21.27

Bilder från nyår, så mys var det!
Helloooo, har nyss spelat lite spel med familjen och ska över till mamma om en stund för att kolla Paradise Hotel för pappa har inte trean hahaha. Efter det ska jag försöka sova för att vara redo för första dagen på sista terminen på Junedal imorgon. Liiite jobbigt ska det bli eftersom denna terminen är så viktig med nationella prov och gymnasieval, men det roliga kommer ändå överväga det jobbiga tror jag, får ju umgås med min mysiga klass varje dag och dessutom gå på suck och annat kul! Ok slut på babbel, hoppas ni får en bra kväll och till skillnad från mig har vänt tillbaka dygnet, tjingeling!

Dag 5

Jag gillar inte dryga människor, ketchup, folk som dissar, Per Gessle, att vakna tidigt, franskaläxor och skräckfilmer. Allt annat gillar jag!!!
Bilden har inget med inlägget att göra haha, det var bara så fult och grått.
 

Tjosan


Hej, idag vaknade jag klockan 12, gick upp, åt frukost och kollade på Harry Potter. Planerna för idag blev ändrade, men klockan fem ska jag iallafall iväg och träna med Louise! Mysmys. Nu ska jag byta om och ta mig något att äta, och ikväll ska jag verkligen försöka sova tidigt pga skola imorgon!!! Ha en bra dag, puss!

New York

Om 160 dagar är det sommarlov och om 162 dagar åker jag, pappa och lillebror till New York. Kunde knappats fått en bättre julklapp, min dröm sen hur länge som helst!!! Bara shoppa och kolla på allt coolt där alltså ååh. Längtar, och längtar i allmänhet till sommaren!

Planer

Måndag - förmodligen träffa Alva för att sen gå på pass med henne, Linnea och Lollo! 
Tisdag - börja skolan efter ett alldeles för kort lov, och träna med mamma.
Onsdag - vara med Molly.
Torsdag - träna och fika med Sofia!
Fredag - träffa Johannis.
Lördag - vara med Alva.
Söndag - inget bestämt än, men eftersom skolan börjat så blir det förmodligen en sån där underbar pluggsöndag.

17.13


Tjabbatjena, idag har jag umgåtts med Siri hela förmiddagen, vi fikade med mormor och morfar och gick på A6, hittade tyvärr inget där förutom McDonalds. När hon åkt hem gick jag till gymmet och biffade benen, sen till stan för att köpa lite nödvändigheter och direkt hem till pappa! Ikväll ska jag faktiskt inte göra nånting, känns lite tomt då jag sovit över med folk varje dag sen nyår. Men det blir skönt att vila ut! Hoppas ni får en bra söndagkväll, puss!

Filmmys





Dag 4

Haha jaaaaaa, min första riktigt seriösa kärlek har ju knappast kommit än, tyvärr. Men det första jag kommer ihåg var nog i tvåan när min kompis skulle ha kalas och alla skulle dansa tryckare, då blev ALLA i min klass ihop med någon. Då blev jag ihop med en i min klass och vi dansade tryckare och pratade inget. Så romantiskt. Kan ju inte säga att jag var kär men jag tyckte la det då. Japp. Tjingeling
 

4 januari

 
Min älskling, Chuck ↑ Idag har jag umgåtts med Siri hela dagen, vi har vart på bio + fikat. Very mys! Just nu sitter vi och pratar och äter godis, också väry mys. Har inte så mycket att skriva haha, sååå vi hörs sen! Puss

Dagen

Heeeej, förlåt att jag inte bloggat något idag, har haft fullt upp! Jag vaknade sent hos Jenny, åt frukost och gick hem för att därefter åka till gymmet och gympa+ träna armar med Alva och Linnea. Så mys, och ni ser ju hur snygg och biffig jag var :))) Nu är Siri här, vi har köpt godis och myser, och ska fortsätta med det nu! Bloggar bättre imorgon, lovar! Puss

Nytt

Jeans - Bikbok Tröja - Topshop linne - Bikbok nagellack - Åhlens
Detta är vad jag köpte i Göteborg, hittade inte så mycket men lite smått iallafall! Jeansen var heelt perfekta också. 

2 januari


Hejsvej, tänkte bara slänga in en snabb update! Idag ställde vi klockan för att gå upp och laga såå god brunch, sen latade och nu har jag redan vart hemma och bytt om för att åka till gymmet! Ikväll ska jag sova över med Jenny, så det är full rulle! Ha en superdag, tjingeling

Myskväll


Myser med bästa tjejerna, vi har käkat scones och spelat spel, och nu pratar vi! Så mys, puss

2014

Så skönt med nytt år, nystart och allt det där! Tnker göra 2014 till ett riktigt bra år, skratta och vara glad för varje dag räknas. Firade in året på bästa sätt med mina fina vänner och på Unite, och somnade därefter hos bästis. Bilder kommer senare för nu ska jag somna om för att vara pigg inför ikväll, ska ha myssleepover med tjejerna i klassen! Så mys. Ha en bra första dag på året så hörs vi sen, puss!

RSS 2.0